ZVV Zaandijk niet opgewassen tegen zaterdag 1e klasser ZOB

Zaandijk- Het is de ploeg van Christopher Manuputty niet gelukt om dinsdag avond in de beker te stunten tegen zaterdag eersteklasser ZOB. De Zuidoost Beemsterlingen kwamen op slag van rust middels een missertje in de Zaandijker defensie op slag van rust fortuinlijk op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft liepen de bezoekers uit tot 1-4 en is het bekeravontuur voor zvv Zaandijk voorbij. Het vizier gaat weer verder op de competitie en aanstaande zondag speelt zvv Zaandijk de derbytegen sv Rood Wit Zaanstad. De Zaandammers blijken de laatste paar jaar een lastige opponent en niet voor niets staat de ploeg van Levinho Wijdenbosch met negen punten uit vier duels op de derde plek. ZVV Zaandijk stelt tot dusver nog iets teleur met drie punten uit drie duels. De thuisploeg voor zondag is dus gewaarschuwd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl