De competitie-indeling voor de 2de fase jeugdcompetities bekend

Voetballiefhebbers kunnen de poule indeling voor jeugdteams op voetbal.nl app bekijken

Zaanstad- De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app.

Het wedstrijdschema voor bijna alle competities wordt op donderdag 20 oktober gepubliceerd. Alleen voor de pupillen (O7 t/m O12) in West I en II wordt de nieuwe indeling uiterlijk woensdag 26 oktober bekend. Het wedstrijdschema volgt voor hen uiterlijk donderdag 27 oktober. 

Hoe is de nieuwe indeling tot stand gekomen?

De indeling van de competities in fase 2 is gebaseerd op de uitslagen van de wedstrijden in fase 1. Op deze manier worden gedurende het seizoen steeds gelijkwaardigere poules gecreëerd. 

De wedstrijden in fase 2 worden gespeeld van 29 oktober tot en met 10 december (Noord, Oost en junioren West I/II), respectievelijk van 5 november tot en met 10 december (pupillen Zuid I/II en West I/II) /17 december (junioren Zuid I/II). Herindelen op verzoek is niet mogelijk. Alleen bij extreem grote uitslagen en mits er ruimte is, worden teams op initiatief van de KNVB heringedeeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl