Ajax clinic bij Sporting Krommenie succesvol verlopen

Krommenie-De Ajax clinic was in de herfstvakantie bij Sporting Krommenie. 48 deelnemers van diverse clubs kregen dinsdag training zoals hun Ajax helden ook krijgen. Dribbelen, passen, aannemen en partijspel, alles komt aan bod op het Provily Sportpark aan de Marslaan in Krommenie.

Goed nieuws, want de fanatiekelingen werden onder ideale omstandigheden op het kunstgras bijgeschaafd aan hun techniek. Zowel jongens als meiden tussen de 6 en 14 jaar oud konden in de buitenlucht daadwerkelijk een dag lang trainen als een Ajax-speler. Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd lag de nadruk op verdedigen als Jurriën Timber, dribbelen als Steven Bergwijn en scoren als Dusan Tadic. En de deelnemers maakten ook nog kans op wedstrijdkaarten van Ajax.

De Ajax Clinic kostte € 79,- en naast een dag lang trainen op de Ajax-manier en plezier maken, zaten hier nog een aantal dingen bij inbegrepen. Denk aan de lunch en twee drink-breaks, een Ajax Camps & Clinics bidon, een persoonlijk certificaat na afloop en eenmalig 20% korting voor de Ajax Fanshop.

Allemaal dromen ze ervan om de nieuwe Cruijf te worden. Of misschien iemand die meer tot de verbeelding spreekt bij de kinderen, Tadic (jawel in 2021 nog uitgeroepen als beste speler van de Eredivisie). Heb je deze editie gemist Maar wil jij nou ook trainen als een Ajax prof? Hieronder vind je alle volgende clinics. https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics

Maar de kans is groot dat AJAX nog een keer langskomt bij Sporting Krommenie dus houd onze socials van de club en de website van voetbalinzaanstad.nl in de gaten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl