Lisa van Zwieten in voorlopige selectie KNVB Meiden O13

Voetbalster beloond voor goede prestatie op clubniveau

 


Wormerveer- Als je, zoals onze Lisa, een brief ontvangt van Marvin Eersteling en Maria van Kortenhof, respectievelijk KNVB Talentcoach en medewerkster Talentontwikkeling, weet je dat er iets moois gaande is. Fortuna W speelster Lisa is door het duo uitgenodigd voor een selectie activiteit met de (voorlopige) KNVB groep meiden onder 13 jaar.

Woensdag 19 oktober is er van half tien ’s morgens tot half vijf in de middag van alles te doen op sportpark Wasmeer, Harry Banninkstraat 2 in Hilversum. Dat begint met een presentatie, gevolgd door een training, de lunch en om klokslag 15.00 uur is er een wedstrijd vastgesteld.

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond organiseert jaarlijks activiteiten voor selectiespelers en speelsters in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar. Deze spelers/speelsters, die lid zijn van een voetbalvereniging, zijn op basis van hun goede prestaties op clubniveau uitgekozen om deel te nemen aan de door de KNVB georganiseerde activiteiten. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl