Kampioenen! De voetballers van SVA jo9-1

Assendelft- De voetballers van SVA JO9-1 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden en wel in de Hoofdklasse H na een 17-0 overwinning op het Amsterdamse DWS JO9-1. Op de foto zien we het team in de zo herkenbare tenue`s van Sport Vereniging Assendelft.

Is jou voetbalteam ook kampioen geworden? Dat mag dan niet onopgemerkt blijven. Stuur jij mooiste teamfoto of kampioensfoto naar de redactie- info@voetbalinzaanstad.nl of whatsapp 0653334163- en vind jou team terug op de website van voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl