Bij Fortuna Wormerveer wordt het steeds drukker op de woensdagmiddag

Wormerveer- Het is altijd weer genieten geblazen om op de woensdagmiddag op het Watering complex te vertoeven. Want na de eerder gehouden Sport en Spel middagen zie je de groep kinderen bij sv Fortuna Wormerveerwekelijks groeien. Het plezier spat er werkelijk vanaf.

En dat plezier zie je niet alleen bij de trainers en spelers, ook langs de kant is het meer dan gezellig en zie je de ‘supporters’ volop meeleven. Voor Emre Bozkurt en zijn trainers is het ook een supermotiverende bezigheid.

‘En iedere week zien we meer spelertjes mee doen’ vertelt Emre met een grote glimlach op zijn gelaat. De varieteit qua kinderen is enorme. En wat te denken van de kleding? Alle shirts van de Europese topclubs zijn aan de Esdoornlaan in Wormerveer te zien. 

Een enkeling durft het nog in korte broek. Sommigen hebben een trainingsbroek van hun broer of zus aan en moeten wat vaker hijsen. Het mag de pret allemaal niet drukken. Komt dat zien, komt dat zien!
Unknown-13.jpegUnknown-12.jpegUnknown-11.jpeg