vv Knollendam 1 vult vrije speeldagen zelf in

Extra oefenen voor ploeg van trainer Andy Huitema

Het is wat het is voor de voetballers van zondag 5e klasser vv Knollendam. Door het wegvallen van twee tegenstanders in de vijfde klasse B heeft vv Knollendam 1 dit seizoen nogal eens een vrije zondag. Zoals op zondag 16 en zondag 23 oktober.  Daar heeft de club op geanticipeerd door dan te oefenen tegen  respectievelijk Zeevogels 2 en WSV 1930 2. Zo blijven de voetballers uit Oostknollendam wedstrijdritme houden. Afgelopen zondag lukte het niet om vv Woudia bij te benen. De Oostknollendammers liepen tegen een fikse nederlaag aan en verloren in Westwoud met 9-0. Het eerstvolgende competitieduel staat voor zondag 6 november op het programma wanneer het in West-Beemster op bezoek gaat bij WBSV.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl