Sporting Krommenie deklasseert hekkensluiter vv Schoten: Dubbele cijfers voor ploeg van Van Beek

Krommenie- Zondag 3e klasser Sporting Krommenie heeft de eerste punten binnen. Na twee nederlagen op rij hebben de Krommenieërs korte metten gemaakt met vv Schoten. De ploeg uit Haarlem mocht tot minuut 30 hopen. Tot die tijd stond het 0-0 maar na de openingstreffer knakte er wat bij de bezoekers.

Wel moet gezegd dat de ploeg van Jordi van Beek twee loodzware openingswedstrijden had met tegenstanders sc Hercules Zaandam (thuis 0-2) en SVA (uit 2-1). Des te plezieriger was de zege op Schoten dat met maar liefst 10-0 werd afgedroogd. Het publiek in Krommenie werd vermaakt met een doelpuntenregen. Dat de bezoekende ploeg nog puntloos is en het dit seizoen lastig gaat krijgen werd zondagmiddag bevestigd.