Zaanse voetbalvrouwen in vorm: Duel in BUKO Stadion tussen Telstar Vr.-Zaanse Selectie Vr.

Zaanstad – Begin juli wist zvv Zaandijk op het complex van vv Assendelft de tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup te winnen door in de finale WSV’30 te verslaan na penalty’s. Net als bij de heren werd er tijdens de vijf toernooidagen door een team van scouts met (Zaanse) voetbal coryfeeën alle speelster beoordeeld. Deze groep scouts heeft recent de selecties bij de vrouwen bekend gemaakt

De Zaanse Selectie zal vrijdag 7 oktober aantreden tegen Telstar in het BUKO stadion in Velsen Zuid. Het team zal net als vorig jaar worden gecoacht door onder andere Rene Oomen en voormalig Oranje doelvrouwe Martine van Pelt.

In de selectie zijn opgenomen Danielle Dozy, Rianne van der Veen en Daily Joosten (KFC), Liv van Houten en Melle van Nugteren (Hercules Zaandam), Nolita van Nieuwpoort, Nomi Veldt, Lana Olij, Jaden Thijm, Maaike Buntsma en Puck Brouwer (WSV’30), Romy van den Broek, Noëlla Kuipers (vv Assendelft), Lisa Watzdorf, Manuela Al, Betül Kurt, Damla Burak, Nina Kuiper en Amber Tania (zvv Zaandijk).

De selectie heeft al een gezamenlijke training achter de rug is is helemaal klaar voor het ereduel vrijdag tegen de Telstar vrouwen. Aanvang 19.30 uur in het Buko Stadion. Toegang is vrij.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl