Pupillen van de week zien RCZ eerste seizoen zege boeken. Racers zondag op bezoek bij afc TABA.

Zaandam- De jonge Racers Jip Hartog en Lars de Vries van de JO7-1 waren afgelopen zondag samen Pupil van de Week bij de tweede competitiewedstrijd van RCZ 1 tegen FC Ankaraspor.

Beide jonge Racers waren getuige van een fraaie zege van RCZ op het Amsterdamse FC Ankaraspor. De Amsterdammers promoveerde vorig seizoen ook, alleen deed de turkse ploeg dat via de nacompetitie in een beslissingsduel met vvv Westzaan. Debutant RCZ opende in de zondag 3e klasser bij het Amsterdamse avv Swift en werd met 8-1 opgerold. De grote vraag was of en hoe het vlaggenschip onder leiding van trainer Harry Volkers zich de week erop zou herpakken. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen waardoor iedereen op sportpark Jagersveld opgelucht adem kon halen en na afloop met een gerust hard de derde helft kon vieren. Zondag as speelt RCZ wederom tegen een Amsterdamse ploeg wanneer het op Sportpark Drieburg om 15:00 uur aftrapt tegen afc TABA.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl