Nipt verlies 1e team vv Knollendam

Trainer Huitema: gelijkspel was verhouding

  • Oostknollendam- Vijfdeklasser vv Knollendam 1 verloor zondagmiddag thuis met minimaal verschil van DESS, 1-2.  ”Een gelijkspel was de verhouding geweest”, aldus trainer Andy Huitema (foto). De Benningbroekers kwamen via een strafschop op 0-1. De ruststand was 1-2 en in de tweede helft wisten beide teams niet meer te scoren waardoor de bezoekers uit Benningbroek met de winst huiswaarts keerden. Voor de thuisclub scoorde Dennis via een kopbal.

Foto met verhaaltje. Van een sinkhol(letje) op het vv Knollendam complex. In het westelijke pad, veel gebruikt door voetgangers van en naar de parkeerplaats. Een Oostknollendamse voelde vorige week plotseling de grond onder zich wegzakken en kwam ten val. Niets bezeerd gelukkig.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl