SVA Onderhoudsploegen zitten niet stil

  • Assendelft- Week in week uit zijn bij de maandag en donderdagochtend vele vrijwilligers actief met schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Zowel binnen als buiten op het fraaie complex aan de Communicatieweg. Dit alles met het doel om het mooie complex van SVA in Assendelft in optimale conditie te houden.
  • Ook de afgelopen maanden is er weer veel werk verricht. Enkele voorbeelden die best de moeite waard zijn om te benoemen: Het eindeloze geduld van Kees Zuidervaart om alle reclameborden rond het veld en Mini Arena met een hogedrukreiniger schoon te spuiten. Kees is weken bezig geweest en het ziet er pico bello uit. De niet aflatende ijver van Wim de Lange om, in de afgelopen zeer droge zomermaanden, dag in dag uit, het B-veld toch van het nodige water te voorzien hetgeen heeft geresulteerd in een nagenoeg perfecte grasmat op dit moment. En, kort geleden, het kwalitatieve hoogstandje van Wim Zant om de beide doelnetten op het A-veld te vernieuwen met netten in de rood witte clubkleuren. Een echte blikvanger bij het betreden van het complex.
  • Naast deze werkzaamheden is er nog veel extra werk verricht. Te benoemen valt onder andere het vele snoeiwerk buiten en het grondig schoonmaken van alle douches et cetera. SVA mag trots en dankbaar zijn op deze vele vrijwilligers. In Assendelft hopen ze daarom ook dat elke gebruiker van het sportcomplex, dit gebruikt waarvoor het bedoeld is en zich weerhoudt van activiteiten die de vrijwilligers nog meer werk bezorgen. Hopelijk is dit alles een opmaat voor een sportief mooi en succesvol seizoen voor de teams van Sport Vereniging Assendelft.
  • Door: Gerard Kroon