OFC speelt bekerduel tegen Sparta Rotterdam op complex vpv Purmersteijn

Oostzaan- Vrijdag 23 september is tijdens de loting voor de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker de volgende wedstrijd geloot: OFC– Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd wordt op donderdag 20 oktober gespeeld bij Purmersteijn te Purmerend.

Aanvangstijdstip van het 1e ronde bekerduel is om 20:00 uur. Onderstaand de wedstrijden die ook op donderdag gespeeld worden. Het Sportpark Purmersteijn is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Eerder speelde OFC de bekerwedstrijden bij buurman OSV op sportpark Oostzanerwerf. Omdat de verlichting ook bij OSV niet aan de norm voldoet- Lampen bij OSV zijn 200 Watt en Purmersteijn haalde wel de 300- is uitgeweken naar het Purmerendse vpv Purmersteijn.

In de 2e divisie competitie draait OFC nog niet echt soepel. Zaterdag wacht de loodzware wedstrijd tegen FC Lisse 1. Er wordt op sportpark Ter Specke in Lisse om 14;30 uur afgetrapt. Vier dagen later- op woensdag 5 oktober- gaan de Oostzaners op bezoek bij vv Katwijk. Op sportpark de Krom in Katwijk zal om 20:00 uur worden afgetrapt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl