Eerste klasse voetbal, live muziek en nieuwe planten rondom het Göbelpaviljoen in Wormerveer

Wormerveer- Als de lucht weer is opgeklaard zie je meteen wat opbloeien bij Fortuna uit Wormerveer. Het is een bereklus geweest, maar wat is het opgeknapt. Toeschouwers die zondag het duel tussen Fortuna Wormerveer en SDZ naar de Esdoornlaan komen zullen niet weten wat ze zien.

Komende zondag 2 oktober ontvangt sv Fortuna Wormerveer 1 in de 1e klasse KNVB het Amsterdamse SDZ-Samenspel Doet Zegevieren- dat afgelopen zondag met 5-1 won van FC Uitgeest. En na dit ongetwijfeld prachtige duel heeft Supportersvereniging ‘de Fortuna Fans’ muziek geregeld. Niemand minder dan Marcel Kramer zal te gast zijn. En dat gaat ongetwijfeld een bijzonder optreden worden.

Marcel kennen we in de Zaanstreek, maar eigenlijk door het hele land, als de prachtige entertainer die van elk optreden een feest maakt. Vanuit zijn familie is hij al jarenlang verbonden aan de club Fortuna Wormerveer-zonder ooit gevoetbald te hebben- en zal dan ook zeker de juiste toon weten te vinden. De wedstrijd start om 14.00 uur. Het feest barst – ongeacht het resultaat al zal een overwinning de sfeer natuurlijk uitermate verhogen – na het laatste fluitsignaal van de arbiter van dienst los.

Tijdens zijn optreden zal er ook geloot gaan worden. De winnaar van die loting is iemand eerder een tribunestoel heeft aangeschaft/gesponsord.

‘Fortuna W heeft namelijk gezegd dat er een prijs is gekoppeld aan die actie. Onder de ‘stoel’ van de deelnemers willen ze in Wormerveer iemand gaan belonen met €100,-.’ zo laat Fortuna Fans preses John Kuyt weten. “

28828247_1839358139442452_4225695777979649885_o.jpg

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl