Tegenstanders vv Knollendam 1 geven er de brui aan

Atletico Amsterdam en sv Geinburgia trekken zich terug uit 5e klasse-B

Zaanstad- De competitie is nog maar net gestart of de eerste twee poulegenoten in de 5e klasse-B geven er de brui aan. En dat betekent dat er nog maar acht tegenstanders overblijven. Maar desondanks gaat vv Knollendam er een mooi seizoen van maken.

Clubs 5b haken af

De competitie is amper begonnen. Maar twee van de aanvankelijk tien poule-genoten van Knollendam 1 in de vijfde klasse B geven nu al de pijp aan maarten. Zowel Geinburgia als Atletico- beiden uit Amsterdam- hebben volgens voetbal.nl hun standaard-team teruggetrokken. Hierdoor blijven er voor het vlaggenschip van Andy Huitema dit seizoen slechts 8 tegenstanders over.

Foto met verhaaltje.”Vroeger was alles beter” geldt zeker niet als je bij vv Knollendam speelt. Ga maar na: je (gesponsorde) tenue vis je voor de wedstrijd uit een grote tas met shirts, broeken en kousen; alles kraakhelder en keurig opgevouwen. Na afloop mik je alles weer terug, smerig of niet. En dat geldt voor al onze drie teams. Op de foto is maandag-werker/wasser Hein Noom (hij verving Gerard Houthuyzen) bezig met sorteren en vouwen van de kleding. Erelid Car Husslage kijkt toe. Hij houdt het bij het oppakken van zijn oude taak: het bijhouden van het standenbord.

Standenbord eerste elftal vanmorgen weer bijgewerkt. Door Car Husslage. Zijn vaste klus. Maar door corona en 1 seizoen geen eerste hoefde dat niet. Nu weer wel, hoera! In Oostknollendam spelen het eerste en tweede team zondag thuis. Daarna staat Car weer voor een uitdaging.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl