vv Knollendam start in Amsterdam met 4-1 nederlaag tegen OSC

Amsterdam- Het nieuwe team van vv Knollendam- onder leiding van trainer Andy Huitema- maakte zondagmiddag in Amsterdam nog wel een 1-0 achterstand goed, 1-1. Daarna ging het minder en werd elke fout afgestraft door OSC.

De groen-gelen uit Oostknollendam verloren hun rentree voor zondag selectieteams in de zondag 5e klasse met 4-1. De ploeg kon het niet bolwerken en moest lijdzaam toezien hoe de Amsterdammers veel te sterk waren. Op zondag 2 oktober wordt het eerste thuisduel gespeeld en komt DESS uit Benningbroek naar de Dorpsstraat 2 in Oostknollendam. De Benningbroekers kwamen afgelopen zondag nog niet in aktie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl