Westzaan (zat) wint duel in nieuwe 5e klasse van vv Jisp

Westzaan- Het eerste duel voor vvv Westzaan zaterdag en vv Jisp was er een in de nieuwe 5e klasse. Beide dorpsploegen degradeerde vorig seizoen van de zaterdag 4e naar de nieuw gevormde zaterdag 5e klasse.

Beide ploegen ontliepen elkaar vorig seizoen niet en ook de eerste competitiewedstrijd-waarin beide ploegen tegen elkaar startten- had ongeveer hetzelfde spelbeeld als vorig jaar. vvv Westzaan pakte de zege en versloeg de ploeg van trainer Peter Tania zaterdagmiddag in Westzaan.

Foto`s: Arno van den Broek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl