ZVC`22 in eerste competitiewedstrijd van het bestaan niet opgewassen tegen promovendus asc De Volewijckers.

Het eerste team van zaterdag 3e klasser ZVC`22 is de competitie begonnen met een nederlaag tegen promovendus asc De Volewijckers. De bezoekers uit Amsterdam Noord waren een maatje te groot voor de fusieclub uit Zaandam. In het eerste voetbalseizoen wordt het oude complex van zvv Zaanlandia gebruikt.

De goed acterende scheidsrechter B. Bos floot een prima wedstrijd die zich sportief voltrok. In de beker poule fase zijn de Zaandammers uitgeschakeld en viel ongeveer in te schatten waar de ploeg zo ongeveer staat. Dat de Amsterdammers over meer kwaliteiten beschikt was al in het begin van het duel duidelijk want de Amsterdammers namen het initiatief en het was wachten op de openingstreffer. Uiteindelijk stapte de bezoekers met een 1-4 openingszege van het veld. ZVC`22 wacht nog op de eerste seizoenszege. Volgende week zaterdag gaan de Zaandammers op bezoek tegen het sterk geachte HCSC dat in de bekerpoule SVA op een gelijkspel hield.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl