Vele handen maken ligt werk! Ook OFC kan niet zonder vrijwilligers en doet beroep op leden

Oostzaan- Dit jaar hebben ze bij OFC in Oostzaan echt een te kort aan vrijwilligers. Op verschillende fronten, zo ook in de kantine. Steeds vaker is het een drukte van belang bij de club uit Oostzaan. Vooral wanneer het eerste zaterdag team speelt en vooral op zondag nu het eerste team in de 2e divisie speelt.

Daarvoor hebben ze dit jaar gekozen om teams in te delen voor de dienst en zo de teams zelf kunnen overleggen wie er die dag komt voor een deel. Het laatste deel werd zaterdag 3 september gedaan door de mannen van JO-23 en wat een hulp hebben wij ze daaraan gehad. De jongens hebben de club die dag geweldig geholpen. Natuurlijk ook de Dames die de ochtenddienst voor hun rekening namen en de papa’s van 12-1 die de tussendienst hebben gedraaid.

Ze hopen in Oostzaan van harte dat dit de rest van het seizoen ook zo blijft en iedereen elkaar helpt zodat het niet op de schouders van een aantal vaste mensen aan komt.

Het is ook altijd mogelijk een vrijwillige dienst draaien, kijk op de kalender of je misschien nog een vrije zaterdag ziet en gezellig in de kantine wil staan. Je kan dan een mail sturen naar ofc@ofc-oostzaan.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl