OFC loot eredivisionist Sparta Rotterdam in KNVB beker

Loting 1e ronde KNVB beker: OFC in volgende ronde tegen eredivisionist Sparta Rotterdam

Zaanstad- OFC lootte vrijdagavond- 23:00 uur live te zien op ESPN- een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Dit duel zal worden gespeeld op 18, 19 of 20 oktober. Op deze data worden er in totaal 27 bekerduels gespeeld. En op 30 april is de bekerfinale.

Er zaten 13 eredivisieploegen in de bak met ballen, 16 uit de Keukenkampioendivisie en 25 amateurploegen. Ook het Noordhollandse DEM en ADO’20 spelen in de beker en wonnen deze week hun bekerduel. De Heemskerkers ontvangen eredivisionist FC Emmen en de Beverwijkers ontvangen Blauw Geel’38. Ajax, AZ, PSV, FC Twente en Feyenoord stromen in de 2e ronde in.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl