De volgende (beker)ronde

De volgende (beker)ronde in aantocht


Zaanstad- Na de voorronde om de KNVB Beker volgt binnenkort de tweede ronde. Gister plaatse tweede divisionist OFC zich zelfs voor de landelijke beker. Opmerkelijk zijn de twee teams van Fortuna Wormerveer die zich beide knap wisten te plaatsen als poulewinnaar en dus door bekeren.

De loting heeft woensdagmiddag bij de KNVB in Zeist plaats gehad. Officieel de loting voor de eerste ronde de KO fase van de  Districtsbeker. De wedstrijden daarin worden (onder voorbehoud) gespeeld op zaterdag 22 en zondag 23 oktober.

Er zijn slechts vier Zaanse ploegen die de poulefase wisten te overleven. Naast de beide sv Fortuna Wormerveer teams zijn dat verder zondag 3e klasser RCZ en zondag 4e klasser ZVV Zaandijk.

De loting leert dat ZVV Zaandijk thuis speelt tegen zaterdag 1e klasser ZOB. Het Zaandamse RCZ gaat op bezoek bij zondag 4e klasser vv Berkhout waar Fortuna Wormerveer (zon) thuis zal spelen tegen zondag 3e klasser VVW uit Wervershoof. Op het eerste gezicht lijkt Fortuna Wormerveer (zat) vrij geloot. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl