Sporting Krommenie zoekt meiden

Hoe gaaf is dat samen met andere meiden of jongens een lekker balletje trappen. Dat ene mooie doelpunt maken of juist zorgen dat de tegenpartij hem niet kan maken. Een teamsport is enorm leuk om te doen en bij Sporting Krommenie zorgen we er ook voor dat het plezier ook altijd voorop blijft staan ondanks onze ambitie om natuurlijk steeds beter te worden. Sporting Krommenie is nog op zoek naar aanvulling van de meidenteams.

Verspreid over verschillende teams staan er iedere week bijna 100 meiden en vrouwen bij Sporting Krommenie op het veld. Meisjes vanaf 2 die lekker bij de peuters spelen, meiden van bijvoorbeeld 9 die in een gemengd team de kneepjes van het voetbal leren, meiden die in een van onze meidenteams (MO11, Mo13, MO15-1 en MO15-2, MO17, MO20 spelen of de vrouwen (21+)die woensdag trainen en vrijdagavond vrijblijvend een balletje trappen en als afsluiting een drankje doen in de kantine.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar meiden van 9-19 jaar voor onze meidenteams (MO11, MO13, MO15-1 en MO15-2, MO17 en MO20)

Onze trainingstijden zijn hier te vinden en de wedstrijden zijn op zaterdag.
Interesse? Je mag altijd komen proeftrainen om te kijken of het wat voor je is.

Voor elke niveau is er plek, onze MO20 speelt bijvoorbeeld eerste klasse, de rest van de teams tweede klasse. Je kunt natuurlijk ook nog de keus maken om toch nog bij de jongens te gaan. Dus meld je snel aan voor een proeftraining via dit formulier of stuur een mail naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nl met al je gegevens (volledige naam, geboortedatum, evt vorige club, contactgegevens van jou en evt van je ouders als je jonger dan 18 bent).

We zien je graag terug op het veld !!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl