vv Knollendam klaar voor het nieuwe seizoen

Oostknollendam- Na een periode van voorbereiden- voor vv Knollendam bestond dit uit trainer en oefenwedstrijden spelen- staan de Oostknollendammers aan de vooravond van de competitiestart. Dit gaat zondag in Amsterdam tegen OSC gebeuren .

Na een afwezigheid van twee seizoen gaat VVK 1 weer in aktie komen. En dat betekent een rentree in de zonag 5e klasse. Dan kan de eerste uitslag weer genoteerd worden. Want ook het standenbord voor seizoen 22/23 hangt klaar. Sinds de competitie begin 2021 door corona tot stilstand kwam bleef het ongebruikt omdat ze in Oostknollendam daarna even geen eerste team meer hadden. Car Husslage- de vaste standenman- maakte de nieuwe naambordjes.

De laatste voorbereiding

vv Knollendam 1 oefende zondagmiddag 18 september tegen SSV 1. Het werd in een regenachtig en winderig Stompetoren uiteindelijk 4-2. Voor de bezoekers scoorden Manuel (penalty) en Koen. Trainer Huitema was niet ontevreden. ”Er is hard gewerkt en we zijn veel in balbezit geweest”.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl