ZVC`22 jeugdspeler Darenzo op stage bij Ajax

Zaandam- ZVC`22 Jeugdspeler Darenzo is inmiddels 4 jaar lid van de Zaandammer vereniging- voorheen FC Zaandam- en als vijf-jarige gestart in de JO8-2 van FC Zaandam. Momenteel speelt Darenzo bij ZVC ’22 in de JO11-1 en zijn talenten zijn niet ongezien gebleven.

Darenzo is onlangs uitgenodigd om bij Ajax stage te gaan lopen. Vanuit de onderbouw wenst de club Darenzo veel succes! En hopelijk zien we snel weer een Zaanse voetballer in het rood wit van Ajax lopen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl