Nieuw bestuur voor Sporting Krommenie

Streven naar een plezierig en sportief klimaat, waarin iedere speler kans heeft zich door te ontwikkelen

Krommenie – Het sportcomplex aan de Marslaan kent in Sporting Krommenie een vaste bespeler. Om dat allemaal naar behoren te kunnen laten verlopen is een bestuur onmisbaar.

De Krommenieer voetbalclub streeft naar een plezierige en sportief klimaat, waarin iedere speler kans heeft zich door te ontwikkelen. De jeugd proberen ze te stimuleren steeds beter te worden. Ook de senioren blijven ze betrekken. Hoewel spelers op een bepaalde leeftijd sportief aan hun plafond zitten, blijven de Krommenieers wel naar mogelijkheden zoeken om deze ervaring van de senioren, weer over te dragen op de jeugd. Tijdens de recent gehouden ALV is het nieuwe bestuur gestart. De nieuwe ploeg bestaat uit André Meerdonk, Daniël van Til, Robert de Joode (statutair voorzitter), Henk Heinhuis en Arnoud de Jong (financiën).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl