Trainer Mike Snoei is heel trots op zijn ploeg; Telstar wint in Almere. Wormerveerder David Min matchwinner in 96e minuut.

Veel Zaankanters op het veld tijdens duel Almere City-Telstar

Almere- Almere City tegen Telstar was ook de strijd tussen de oud sv Fortuna Wormerveer spelers Nordin Bakker en David Min. David Min was niet geheel fit en begon op de bank. Nordin bakker werd door het Almere City publiek gekozen tot ‘man of the match’.

Dit gaf al aan dat het geen gemakkelijke avond was voor Almere City. Telstar kreeg vele kansen. Ze schoten zeven keer tussen de palen. Helaas wisten ze het net lastig te vinden. Christos Giousis kreeg de beste kansen. Hij schoot tegen Nordin Bakker aan, raakte de binnenkant van de paal en krulde de bal vlak over de lat. Koen Blommestijn had niet zijn beste dag en kopte in de handen van Nordin Bakker. In de 77e minuut kwam David Min in het veld.  De zes minuten blessuretijd die werden bijgetrokken kwamen Telstar uiteindelijk goed uit. In eerste instantie leek het daar niet op want Bensabouh viel geblesseerd uit en kon niet meer worden vervangen. Telstar moest verder met 10 man. De klok stond al op 96 toen een lange bal bij David Min terecht kwam. Hij haalde vernietigend uit en zijn schot sloeg als een granaat in het doel bij Nordin Bakker. Niet lang daarna floot de scheidsrechter voor het einde en heeft Telstar de belangrijke drie punten binnen.  Oud Zaanlandia speler Jay Kruiver speelde zeer verdienstelijk 85 minuten mee bij Telstar. Hij stoomde weer regelmatig op langs de rechterkant vanaf de rechtsback positie.  Vrijdag aaanstaande wacht Telstar de topploeg Heracles Almelo om 20:00 uur op sportpark Schoonenberg.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl