Fortuna Wormerveer zeer wisselend naar remise: Volgende week derby Fortuna W tegen Saenden

Wormerveer- Op een zaterdag waarop er maar liefst 23 wedstrijden moesten worden gespeeld op het Fortuna Wormerveer Watering complex was Zondag 1 dit keer de (beker)dag sluiter tegen de zaterdag 2e klasser Buitenboys uit Almere.

De nu behaalde remise paste bij de wedstrijd. De 2-2 remise zal voor beide partijen als redelijk kunnen worden beschouwd. De tegenstander van zaterdag had Saenden al eerder verslagen en dat betekende dat er opgepast moest worden. Die oplettendheid maakte dat binnen luttele minuten al op een 1-0 voorsprong kwamen via een goal van Cerezo.

Nog voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte uit een scrimmage in het Fortuna Wormerveer 16 meter gebied. Voor de pauze wisten de Buitenboys nog diverse keren (te) makkelijk door de Wormerveerse defensie te snijden en moesten de withemden met een 1-2 achterstand de pauze in.

In het tweede deel kreeg Fortuna Wormerveer langzamerhand een overwicht. Buitenboys verweerde zich nadrukkelijk en luidruchtig. Toch was het Jasper die de verdiende gelijkmaker binnen wist te schieten. In het laatste kwartier was het voor de Almeerders alle hens aan dek bij een offensief van onze mannen. De winnende goal hing in de lucht, maar dat gold voor beide teams. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl