Programma: woensdag 7 september

Zaanstad- Tweededivisionist OFC speelt speelt de vierde competitiewedstrijd en wacht nog altijd op de eerste zege. Met slechts één punt staat de ploeg van Pieter Mulders onderin genesteld. Ook Koninklijke HFC kende een matige start en hebben 3 punten bij elkaar gevoetbald. Voor OFC is het noodzaak om voor de winst te gaan om zo de aansluiting te behouden.

Dit keer in midweekse speelronde voor de Oostzaners die moeten uitwijken naar buurman OSV in Oostzanerwerf. Dit omdat de lichtmasten van OFC niet voldoen aan de kwaliteitseisen. Bij buurman OSV is dat wel het geval.

De zaterdagvoetballers van Sporting Krommenie gaan naar Amsterdam voor de uitgestelde districtsbeker wedstrijd tegen TOS Actief.

Woensdag 7 september 

20.00 uur OFC – Koninklijke HFC (complex OSV)
20:30 uur TOS-Actief – Sporting Krommenie (zat) =beker