vv Knollendam 1 de boot in

Kanovaren, hapje en drankje en na afloop F1 kijken

Oostknollendam- Teambuilding heet dat. Drie weken voordat de voetbalcompetitie op 25 september begint,  ging de vv Knollendam-selectie zondagmiddag kanovaren. Vanuit kanocentrum Arjan Bloem in Oostknollendam werd een mooi tochtje gemaakt over de Poel en ’t Zwet. Met daarna een hapje en een drankje op het terras van het naburige restaurant De Hofjes. En dat was een groot succes, volgens trainer coach Andy Huitema. ”Lekker bezig geweest. De sfeer is prima”, aldus de enthousiaste trainer.

De voetballers van vv Knollendam spelen geen bekervoetbal en starten de competitie op zondag 2 september. In Amsterdam mogen de heren op sportpark Ookmeer aantreden tegen OSC. De eerste thuiswedstrijd staat pas op zondag 2 oktober wanneer DESS uit Benningbroek op bezoek komt.

Foto’s met verhaaltje. Van het gezellige middagje van de selectie-spelers. Samen de boot (kano) in; met na afloop een nazit bij De Hofjes. En.. met zijn allen Formule1 kijken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl