sc Hercules Zaandam 2-3 onderuit tegen Always Forward.

Zaandam- De bekerwedstrijd tussen sc Hercules Zaandam en Always Forward- onder leiding van scheidsrechter J. Wa Bwanda- eindigde in 2-3. Beide ploegen spelen in de zondag 3e klasse.

In matige eerste helft aan de kant van sc Hercules (0-2 ruststand en man minder situatie door rode kaart) werd het spannend in de tweede helft. Door gemiste kansen en een penalty van sc Hercules Zaandam- maar ook door de doeltreffendheid van Always Forward- eindigde de eerste bekerwedstrijd in een 2-3 zege voor de ploeg uit Hoorn.

Volgende week speelt zaterdag speelt sc Hercules Zaandam de op voorhand lastige uitwedstrijd tegen sv De Rijp. De Rijpers wonnen zaterdag met 1-4 van ZVC`22. Dan zal de ploeg van Eric Heerings voor de winst moeten gaan. Maar ook sv De Rijp en trainer Martin de Groot weten dat bij winst een goede stap op de volgende bekerronde zal worden gezet.

Foto`s: Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl