Bekerderby: Zvv Zaandijk jo19-1 wint in aantrekkelijk duel van buurman KFC jo19-1

Zaandijk- Zaterdag 3 september werd er een interessant duel gespeeld voor de beker. Het jeugdduel tussen zvv Zaandijk J019-1 – KFC JO19-1. De wedstrijd aan sportpark Schanszicht in Zaandam/ Zaandijk eindigde in 5-1.

Een open en erg leuke wedstrijd voor het publiek. Tot de rust een beter zvv Zaandijk, maar KFC was regelmatig met uitvallen over de flanken gevaarlijk. In de tweede helft kon zvv Zaandijk het overwicht uitdrukken in de score.

Bijgaand een aantal foto’s van de derby.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl