Langs de zijlijn: Ook zondag 8e klasser Sporting Krommenie 5 begonnen met trainen

Krommenie- Ook de overige senioren- in dit geval de “veteranen” van Sporting Krommenie 5- zijn gestart met trainen. Op vrijdag 2 september kwamen de heren voor het eerst bijeen. En zo kort na de zomervakantie heb je elkaar genoeg te vertellen. Maar dan wel voor en na de training.

De koekhappers komen uit in de zondag 8e klasse en trappen op zondag 25 september voor het eerste competitieduel af tegen FC Uitgeest 10. Aanvoerder Marco Kuster liet weten: “Het trainen is niet verplicht en meestal zijn we met een klein groepje op vrijdagavond aanwezig en gaan daarna vaak nog even de kantine in. Wel zie ik dat de ramen aan de buitenkant nog niet zijn gelapt gezien het nieuwe kunstwerk dat door de spinnen is achtergelaten. Maar ik denk dat ik daar nog wel iemand voor weet.” reageert de spontane vrijwilliger van de club. Voor Sporting Krommenie 5 dit jaar geen bekervoetbal. En zo bereidt het merendeel van de voetballers van het team zich de komende paar weken voor op de naderende competitiestart.