Ruime bekerzege Arjen Zwaan en WSV`30 op streekgenoot Fortuna W (zat)

Zaterdag 1 van Fortuna Wormerveer heeft offday bij WSV’30

De conclusie vanmiddag langs de lijn in Wormer was dat het leek alsof de thuisploeg minimaal vijf spelers meer telde. In dat kader is de 6-0 nederlaag misschien minder erg, maar prettig is het beslist niet.In de eerste helft wist WSV coach Arjen Zwaan zijn mannen naar een 3-0 voorsprong te loodsen. 

Ook de tweede helft bleef rommelig en Fortuna kon absoluut geen vuist maken. De Wormers speelden aanzienlijk  veel feller. Een penalty voor WSV`30 weer via de binnenkant paal omgezet in een 4-0 tussenstand. Als eigenlijk de hele partij wilde er bij Fortuna niets lukken. De groenhemden hadden er duidelijk zin in en nogmaals een strafschop betekende de 5-0.


Er werd andermaal een strafschop aan WSV`30 gegeven en die werd keurig benut (6-0). 
Het leek gewoon open huis. Fortuna maakte een uitgebluste indruk. Het was maar goed dat de arbiter snel affloot. Iedere Fortunees heeft ongetwijfeld huiswerk te maken want deze nederlaag hoort niet bij het verwachtingspatroon van de Wormerveerders. In de poule versloeg sv Koedijk Hauwert’65 met 5-0.

Resterend programma:
10 september Fortuna W tegen sv Koedijk
11 september Hauwert’65 tegen WSV’30
17 september Fortuna W tegen vv Hauwert’65
18 september sv Koedijk tegen WSV’30

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl