Eerste wedstrijdtenue`s ZVC`22 uitgedeeld

Zaandam- Afgelopen weekend zijn op het complex aan de Sportlaan in Zaandam de nieuwe wedstrijdtenues bij de nieuwe fusieclub ZVC`22 uitgedeeld. En het moet gezegd: een prachtig tenue met originele en straks herkenbare kleurencombinatie.

Het eerste lid wat een tenue kreeg was Faruk Kayar. Faruk heeft een felgroen keeperstenue in ontvangst genomen. Het tweede lid met een nieuw shirt was Raoul Jahangir. Raoul kreeg het speciaal voor ZVC ’22 ontworpen blauw-gele wedstrijdtenue.

Hierna zijn nog veel andere jeugdleden hun tenue komen ophalen. In de middag was de uitgifte op de Karel Lotsylaan- het oude complex van zvv Zaanlandia waar dit seizoen gespeeld zal gaan worden- waar veel jeugd uit de bovenbouw, zowel jongens als meisjes, en de eerste senioren hun shirt hebben opgehaald.

Deze week zijn/waren er nog twee uitdeelmomenten: Spelers JO8 tot en met JO13 konden op maandag 29 augustus van 18:00 – 19:30 hun kleding ophalen en op donderdag 1 september geldt dat voor de spelers vanaf de jo14 1 van 19:00 – 20:00 op locatie Karel Lotsylaan in Zaandam.