Reünie ter gelegenheid 50-jarige damesafdeling ZVV Zaandijk

Zaandijk – De damesafdeling van voetbalvereniging Zaandijk viert op zaterdag 3 september haar 50-jarig jubileum. 50 jaar vrouwen- en meisjesvoetbal bij ZVV Zaandijk is reden voor een feestje.

Eerder dit jaar waren er al diverse activiteiten die in het teken van het 50-jarig bestaan stonden, zoals een Gooische Vrouwen Bingo (Golden edition), een jeugdfeest en een heuse Seventies party, aangezien de oprichtingsdatum in 1972 ligt.

Feestavond

Zaterdag 3 september wordt DE dag gevierd. Die begint vanaf 19.00 uur met een informele receptie. Ook wordt dan het glossy magazine De Blauwwitster ter ere van het 50-jarig bestaan gelanceerd. Vanaf 20.00 uur start de reünie annex feestavond. Een DJ luistert de avond op met hits uit de 70’s en 80’s, maar ook de hedendaagse muziek wordt niet vergeten. 

Aanmelden is niet nodig, iedereen die de damesafdeling van ZVV Zaandijk een warm hart toedraagt of ooit heeft toegedragen is welkom op zaterdag 3 september in de kantine van ZVV Zaandijk, te vinden aan de Diederik Sonoyweg 20 in Zaandam.

Feest bij ZVV Zaandijk ter gelegenheid van het vijftigjarige bestaan van de damesafdeling. (Foto: aangeleverd)