Teambuilding avond voor selectie sc Hercules Zaandam

Zaandam- De training van afgelopen vrijdag stond op Sportpark Kuilpad in Zaandam voor de selectie van zondag 3e klasser sc Hercules Zaandam in het teken van teambuilding. De selectie zit vol in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Veel bekende gezichten maar toch ook een aantal nieuwe gezichten. Laat de teambuilding avond daar nou de juiste manier voor zijn om elkaar beter te leren kennen. Van vuur maken tot moeilijke puzzels leggen, alles kwam terug in het Expeditie Robinson spel van sponsor Broeks Events van Ronald Koopman.

Op naar de laatste oefenwedstrijden, volgende week start het bekervoetbal. De Herculieten zijn ingedeeld met het sv De Rijp van de Zaanse voetbaltrainer Martin de Groot en Always Forward uit Hoorn. En buurman ZVC`22, de nieuwe fusieclub zit ook nog eens in de poule waardoor er sprake is van een ware derby. De Zaandamse kraker staat voor zaterdag 17 september om 17:00 uur ingedeeld. In de competitie start sc Hercules Zaandam op zondag 25 september gelijk met een kraker in Krommenie tegen het sterk geachte Sporting Krommenie.

Programma beker:

zondag 4 september sc Hercules Zaandam- Always Forward

zondag 11 september sv De Rijp- sc Hercules Zaandam

zaterdag 17 september sc Hercules Zaandam- ZVC`22

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl