Uitslagen en programma Koppiebar toernooi Assendelft

Vrijdagavond speeldag 1 van het jaarlijks terugkerende Koppie Bar voorbereidingstoernooi in Assendelft bij de plaatselijke vv Assendelft. Deelnemende ploegen veelal clubs uit Zaanstreek Noord. Dat waren SVA, VVA, Sporting Krommenie, KFC en ook Odin`59 uit Heemskerk speelt mee met het 2e elftal.

De burenruzie tussen vv Assendelft en SVA eindigde in 2-4 en dat was dikverdiend. Rene Reijinga won met KFC van competitiegenoot Saenden. De winnaar van vorig jaar was Sporting Krommenie dat zich ook deze editie voor de finaleronde- die zondag gespeeld zal worden- plaatste.

Een fotoverslag van alle wedstrijden staat op de facebook pagina van voetbalinzaanstad.nl

Uitslagen vrijdag 26 augustus 2022
KFC-Saenden 2-1 vv Assendelft- SVA 2-4
Sporting Krommenie – Odin`59 3-1

Voorafgaand aan de finale dag van het Koppiebar toernooi spelen de dames van vv Assendelft en Saenden om 11:00 uur tegen elkaar en vervolgens is er om 12:30 uur Walking Football en spelen om 14:00 uur ook nog eens de altijd gezellige teams vv Assendelft 4 en vv Assendelft 6 tegen elkaar.

Verliezers wedstrijden
13:30 uur vv Assendelft- Odin’59 2 14:30 uur Saenden- verliezer duel vv Assendelft- Odin`59
14:30 uur Saenden- winnaar duel vv Assendelft/ Odin`59 2

Winnaars wedstrijden
13:30 uur KFC- SVA
14:30 uur Sporting Krommenie-winnaar duel KFC/SVA
15:30 uur Sporting Krommenie- verliezer duel KFC/SVA