Fotoverslag dorpsderby vv Knollendam- vv Jisp

In Oostknollendam stond zaterdag avond het duel tussen vv Knollendam en vv Jisp op de kalender. De dorpsderby tussen de zondag 4e klasser en zaterdag 5e klasser werd onder prima omstandigheden gespeeld. Niet altijd even goed maar zo lang zijn beide ploegen nog niet in training dus wedstrijdritme moest nog worden opgedaan. De ruststand was een terechte 0-1 voorsprong voor de Jispenaren. In de tweede helft gaf de ploeg van Peter Tania het niet meer uit handen en stapte met een uiteindelijke 0-2 oefenzege van het Oostknollendammer veld. Meer foto`s staan op de facebook pagina van voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl