Zaterdagavond vv Knollendam-vv Jisp: de derby der derby`s

Deze week trainde de selectie van Andy Huitema niet op donderdag, maar een dag eerder; op woensdag avond 24 augustus. Speciaal om wat meer rust te hebben voor de wedstrijd aankomende zaterdag tegen zaterdag 5e klasse buurman vv Jisp.

”We zijn zonder kleerscheuren uit het RCZ-toernooi gekomen”, dat is wel

lekker”, laat trainer Andy Huitema weten. ”Alleen Mike Oortwijn zit in de lappenmand. Die

heeft vorige week op de training een blessure opgelopen, zwaar gekneusde enkelbanden”.

‘derby der derby’s’

Het kan weer, sinds ze bij vv Knollendam weer een eerste elftal hebben. In competitieverband zullen beide verenigingen elkaar niet meer tegenkomen want vv Jisp is enkele jaren geleden zaterdagclub geworden. Maar zaterdag staat de derby der derby`s weer op het affiche. En dan zijn de trouwe fans ongetwijfeld weer aanwezig. Ook het groepje dat maandagavond de moeite nam om op de fiets te stappen en oud clublid Nordin Bakker- doelman Almere city en maandagavond doelman in het duel met Jong AZ in Wijdewormer- aan te moedigen.

Verder is de selectie van rkvv Saenden kind aan huis bij de club uit Oostknollendam geworden. Om te trainen en het spelen van oefenwedstrijden. Zoals woensdagavond, toen de Wormerveerders het op de dorpsstraat in Oostknollendam opnamen tegen HSV uit Heiloo. Het werd een pijnlijke 0-5 nederlaag voor de Wormerveerders. De voetballers van vv Knollendam starten de competitie in de 5e klasse -B op zondag 25 september met een uitwedstrijd bij OSC in Amsterdam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl