Uitslagen en programma Blauw Wit W toernooi

Westknollendam- Woensdag avond 24 augustus werd er in Westknollendam onder benauwende weersomstandigheden afgetrapt voor het jaarlijkse cvv Blauw Wit W. toernooi. Deelnemers in de editie van 2022 zijn rkvv Saenden 2, vv Succes en ZCFC. Zaterdag namiddag wordt het toernooi anders hervat dan voor ogen. vv Succes had al aangegeven zaterdag niet meer mee te kunnen spelen en daar kwam vrijdag in de loop van de ochtend Saenden 2 nog eens bij. Nu spelen om 14:30 uur cvv Blauw Wit W en ZCFC een wedstrijd tegen elkaar.

vv Succes komt uit Wieringen en zal aankomend seizoen acteren in de zondag 4e klasse A terwijl cvv Blauw W en ZCFC elkaar ook in competitie verband zullen treffen. De ploeg van Larbi Loukou (BW) en Patrick Huisman (Z) zijn beide ingedeeld in de zaterdag 4e klasse-A.

Uitslagen woensdag 24 augustus:
cvv Blauw Wit W – Saenden 2 3-1
ZCFC – vv Succes 1-2

Programma zaterdag 27 augustus:
14:30 uur ZCFC – Saenden 2
15:30 uur Saenden 2 – cvv Blauw Wit W
16:30 uur cvv Blauw Wit W – ZCFC

Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl