Foto met een verhaal: nieuwe lampen voor lichtmasten vv Knollendam

Oostknollendam- Het had helemaal niets met de kermis in Oostknollendam te maken. Want het mocht vorige week vrijdag tot en met maandag weer. In 2019 was de laatste keer en dat leek een eeuwigheid geleden. Toen kwam de Corona-pandemie en maakte het organiserende Nova Vita noodgedwongen pas op de plaats. Maar voor 2022 had de Dorpsvereniging weer een gevarieerd programma samengesteld. En iedereen heeft het overleefd.

Nee, de man die ‘aan de paal hing’ kwam voor de nieuwe lampen voor de lichtmasten van vv Knollendam. Het was geen kermisonderdeel.

Een werknemer van een Gorinchems bedrijf was er vorige week speciaal voor uit ’t zuiden gekomen. Hij wist Oostknollendam te vinden en plaatste ook ‘pennen’ tegen vogels. Dus de meeste voetballers zullen ze niet meer zien vliegen binnen de omheining van het voetbalveld. Maar als ze goed verder kijken dun hun neus langs is zullen ze toch veel wild en gevogelte kunnen waarnemen in de achter het veld liggende polder.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl