Zaanse Special Experience op vrijdag 26 augustus.

Gezellig samen sporten en spelen is leuk voor alle kinderen, met en zonder beperking. Op vrijdag 26 augustus organiseert Sportbedrijf Zaanstad de Zaanse Special Experience. Sport, Cultuur & Lifestyle activiteiten voor alle kinderen van 6 t/m 17 jaar.

Op één dag maken kinderen kennis met sportverenigingen, cultuur instellingen en lifestyle instanties. Het gevarieerde aanbod biedt voor iedereen een leuke uitdaging. Neem broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Voor: kinderen van 6 t/m 17 jaar met een beperking + broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes

Datum: vrijdag 26 augustus, 13:00-16:00 uur

Locatie: AV Zaanland, Meester J.A. Laanplein 5, Zaandam

AV Zaanland is goed bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

Programma

Koken, hockey, atletiek, schminken, korfbal en Rogier de Avonturier…….
Bekijk de video van de Special Experience van zomer 2021.

Graag vooraf on-line aanmelden via: sportbedrijfzaanstad.nl

De Zaanse Special Experience is onderdeel van de Zaanse Zomer Experience, waarbij in de gehele schoolvakantie evenementen worden georganiseerd. Sport, spel, kunst, cultuur, gezondheid en leefstijl staan centraal. Iedere dag is er een ander programma voor kinderen van 6 t/m 17 jaar.

Meer info op: www.zaanse-experience.nl