Vrijdag 26 en zondag 28 augustus KOPPIE-BAR Tournooi 2022 bij v.v. Assendelft

Assendelft- Op vrijdag 26- en zondag 28 augustus wordt op het complex van v.v. Assendelft het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
De actieve organisatie heeft dit jaar wederom liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd; Sporting Krommenie, Saenden ,SVA, ODIN’59 2, KFC en gastheer vv Assendelft .  Het niveau van de deelnemende clubs is duidelijk omhoog gegaan; Saenden speelt (net als KFC) voor het eerst in haar bestaan in de tweede Klasse, terwijl SVA en Sporting Krommenie dit niveau benaderen en net geen promotie konden afdwingen. Gastheer v.v. Assendelft deed het verdienstelijk in de Eerste Klasse met een keurige 5e plaats op de ranglijst.
Na een korte zomerstop, waarbij ook nog om de Zaanstad Cup gestreden is, zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld . Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2022 te winnen. Het programma voor alle drie de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19,00 uur: vv Assendelft- SVA, KFC- Saenden, ODIN’59 2- Sporting Krommenie. Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. Han Holland present voor de muziek. Zondag 29 augustus om 13,30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld. In het voorprogramma om 11,00 uur spelen de dames van Assendelft en Saenden tegen elkaar . Daarna om 12,30 uur Walking Football, om 14,00 uur gevolgd door een wedstrijd tussen vv Assendelft 4 tegen vv Assendelft 6. De scheidsrechters van het Koppie Bar Tournooi zijn de heren Ton Mes , Dennis Oldenburg en Sven Brandt ,die allen in het hogere segment van de KNVB actief zijn. Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm-en koud buffet
voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, beschikbaar gesteld door Koppie-Bar. Ook live muziek met “Acoustic Twins” ontbreekt niet op het Koppie Bar Tournooi, waar het altijd gezellig is. Komt kijken op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltournooi bij v.v. Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar uit Assendelft.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl