sc Hercules 1 en 2 winnaar Freek Hypotheek toernooi

De vroege start van de voorbereiding- eerste training was op 7 augustus- heeft windeieren gelegd voor de selectie van de Zaandammers want zowel het 1e als 2e elftal van sc Hercules Zaandam winnen de titel op het Freek Hypotheek toernooi bij WSV ‘30. Om 11:00 was sc Hercules 2 de baas over WSV ‘30 2 (3-2 zege) Om 14:00 mocht sc Hercules Zaandam 1 het opnemen tegen de zaterdagvoetballers van DZS 1, waar het uiteindelijk 3-1 van won.

Zondag was de finaledag van het Freek Hypotheek Toernooi waarbij de 2e teams in de ochtend speelden en de vlaggenschepen in de middag.

In de finale speelden de 2e elftallen van WSV’30 en sc Hercules Zaandam welke in een 2-3 eindstand eindigde. SVA dat met 2-0 van Sporting Krommenie won werd 3e ten koste van de Krommenieërs die 4e werden.

Het eerste elftal van Sporting Krommenie werd 3e door met 2-1 te winnen van WSV’30. De finale werd gewonnen door sc Hercules Zaandam dat in de 2e helft meer kracht over had dan DZS (3-1). Vorig seizoen deed Saenden goede zaken nu was het de beurt aan de Herculieten. Voor Eric Heerings geldt aankomend seizoen dan ook maar één doel en dat is om de hoofdprijs in de 3e klasse te pakken.

Beide bekers van het Freek Hypotheek toernooi gaan mee naar de Zaandamse wijk ‘t Kalf en daar zullen ze ongetwijfeld een mooi plekje in de bestuurskamer op het fraaie sportcomplex aan het Kuilpad krijgen.