Loting 2e voorronde KNVB beker: OFC loot thuisduel met UDI`19/CSU

De loting voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker 2022/’23 heeft dinsdag 16 augustus plaatsgevonden. OFC heeft UDI’19/CSU geloot en speelt deze wedstrijd thuis op woensdag 21 september om 20 uur. UDI’19 is een vereniging uit Uden (Brabant) en komt uit in de 3e divisie. 

Jesse Buitenhuis, middenvelder van Sparta Nijkerk en uitkomend in de Derde Divisie, verrichtte de loting op het Bondsbureau in Zeist. In de pot zaten 6 winnaars uit de eerste kwalificatieronde, de 24 vrijgelote teams vanuit die kwalificatieronde en 12 teams vanuit Jack’s League.

De speeldata in de tweede kwalificatie-ronde zijn dinsdag 20 en woensdag 21 september. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De 21 teams die doorgaan, zitten op zaterdag 24 september in de kom bij de loting voor het hoofdtoernooi.

Loting:

Blauw Geel’38/JUMBOBaronie
DOVOSpakenburg
ScheveningenHarkemase Boys
Excelsior MaassluisHercules
TECUNA
AFCStaphorst
Groene SterQuick
IJsselmeervogelsHoek
OFCUDI’19/CSU
UnitasDEM
SteDoCoDongen
RijnvogelsACV
FC LisseDVS’33 Ermelo
ADO’20VVSB
De TreffersNoordwijk
Quick BoysSportlust ’46
GemertUrk
OSS ’20Excelsior ’31
GVVVSparta Nijkerk
HSC ’21Volendam (rkav)
ASWHKozakken Boys