Een eigen ontwerp bal standaard voor de wedstrijdbal: De voetbalzuil zorgt voor extra sponsorinkomsten.

Zaanstad- De voetbalstandaard van voetbalzuil.nl zorgt voor extra sponsorinkomsten en kan de clubkas spekken. De unieke standaard waar de wedstrijdbal op ligt en die als sportpilaar voor extra sponsoring voor jou favoriete sport of voetbalverenigingen kan zorgen.

De voetbal standaard ofwel genaamd de voetbalzuil is een extra mogelijkheid voor voetbalverenigingen om extra sponsor inkomsten te genereren.

Via de website www.voetbalzuil.nl bestel je de perfecte zuil met daarop een luxe balstandaard om de wedstrijdbal op te leggen. De voetbalzuil is gemaakt van hoogwaardig trespa materiaal evenals de ring aan de bovenkant. Een combinatie die jarenlang mee zal gaan. Custom made in Holland.

De voetbalzuil is 35 cm breed, 35 cm diep en 85 cm hoog. Met een gewicht van 14 kg gemakkelijk overal te plaatsen op of in de voorbereiding naar de wedstrijddag en tijdens andere sportevenementen. Maar deze voetbalstandaard is ook makkelijk om op te tillen en te verplaatsen.

Bij de prijs inbegrepen is de opmaak en levering van een complete lay out naar eigen wensen van de voetbalbalzuil. Dezelfde zijde rondom, maar bijvoorbeeld ook tweemaal het clublogo en tweemaal het logo van de sponsor. Of kies voor een ontwerp waarin het clublogo en het logo van de hoofd of subsponsor is verwerkt en een verwisselbare magnetische kliklijst van a4 formaat waarin de sponsoruiting duidelijk zichtbaar is.

De voetbalzuil is niet te zwaar om op te tillen en kan de hele dag in het clubgebouw staan en voor de wedstrijd bij de opkomst van de spelers worden gebruikt als beide elftallen het veld betreden.

De mogelijkheden zijn onbegrensd en de sponsorcommissie kan hierdoor veel nieuwe inkomsten genereren met dit unieke kwaliteitsproduct.

Samen met u kijken we naar de clubkleuren, het logo en maken de opmaak indien u daar zelf de mogelijkheden niet toe heeft.

Wij leveren ook pupil van de week ballen, club logoballen, die met deze voetbalzuil gepresenteerd kunnen worden.

En indien u graag zelf de opdruk wilt verzorgen is deze ook leverbaar in wit of zwart trespa. U ontvangt dan een korting van 75 euro. Voor meer informatie kun je te allen tijde contact opnemen via 06-53334163 of stuur een email naar info@voetbalzuil.nl