Groote Koogsche voorbereidings toernooi vrijdag 12 en zondag 14 augustus

Koog aan de Zaan- Het Groote Koogsche Allbouw toernooi 2022 wordt volgende maand op vrijdag 12 en zondag 14 augustus gespeeld. Veel Zaanse clubs zijn hier vertegenwoordigd en voor de meeste teams is het de eerste serieuze krachtmeting om te bepalen waar men staat. De deelnemende verenigingen zijn vv Assendelft, SVA, vvv Westzaan, Saenden, Sporting Krommenie, WSV 1930, zvv Zaandijk en KFC.
KFC heeft ieder jaar de eer om het eerste toernooi van de voorbereiding te mogen organiseren. 8 verenigingen en talenten die gaan strijden om de felbegeerde titel. In poule 1 zitten KFC, Sporting Krommenie, WSV 1930 en zvv Zaandijk. In poule 2 zijn dat Saenden, SVA, vv Assendelft en vvv Westzaan. De duels op vrijdag beginnen om 18;30 uur en die van zondag om 12;00 uur.
Vrijdag 12 augustus is het feestavond en zal er ruimte zijn voor vertier na het sporten. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door All-Bouw Zaanstad en Axto B.V.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl