Sporting Krommenie en ZVV Zaandijk (vr) winnen FEBO Zaanstad Cup 2022

Assendelft- Een geslaagde editie van de 2e FEBO Zaanstad Cup 2022 op het complex van vv Assendelft kende in  Sporting Krommenie (zon) ZVV Zaandijk (vr) twee verrassende winnaars. Op de finaledag stonden bij de heren de zondag selecties van Sporting Krommenie en Fortuna Wormerveer tegenover elkaar. Er moesten strafschoppen aan te pas komen en die werden door de Krommenieërs beter genomen waardoor de 3e editie van de FEBO Zaanstad Cup in Krommenie zal worden gespeeld. Bij de vrouwen won zvv Zaandijk de finale van het Wormerse WSV 1930.

Beide wedstrijden eindigde in een gelijke staand en werden door penalty`s beslist. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi waarbij- op de donderdag na- het lekkere weer van grote invloed was op de goede bezoekers aantallen.