Zaankanter Yaid Marhoum ziet goede ontwikkeling beloond met plek bij selectie Heracles Almelo

Almelo- De Zaankanter Yaid Marhoud speelt aankomend seizoen bij Heracles Almelo. De Keukenkampioen divisionist laat drie jeugdspelers aansluiten bij de selectie van het eerste elftal. Michel Driezen, Yaid Marhoum en Gijs Besselink trainen de komende periode mee met de ploeg uit Almelo.
Yaid Marhoum kwam in zijn jeugd uit voor Fortuna Wormerveer, AFC, KFC en DEM. Bij de laatste club maakte hij vorig seizoen een dermate goed jaar door dat hij opviel bij de profclubs. Waar eerstedivisionist NEC hem scoutte, viel uiteindelijk de keuze op de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Bij die club deed hij het vorig seizoen boven verwachting. Inmiddels heeft Heracles Almelo.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl