Geslaagde seizoensafsluiting selectie Sporting Krommenie

Krommenie- De selectie van  Sporting Krommenie heeft een leuke seizoensafsluiter beleef. Op het Provily sportcomplex aan de Marslaan dit keer andere voetbalactiviteiten. Er werd bubbelvoetbal en Archery Tag van TC Sports en boarding voetbal geregeld bij KidsCamps gespeeld.
Na afloop stond er een barbecue klaar op het erf bij Thijs Noom in Busch en Dam- de leider van het 2e elftal- verzorgd door slagerij Donker. Tot slot waren er bedankjes met individuele prijzen. Die werden gepresenteerd onder de motto`s: Meest waardevolle speler 1e elftal: Tanno de Graaf. Meest waardevolle speler 2e elftal: Thijs Krook.  Tor des jahres 1e elftal: Thijs de Jong (Saenden uit). Tor des jahres 2e elftal: Reno van Egmond (sc Hercules Zaandam thuis). Talent van het jaar: Mike Posthouwer.
De Krommenieërs spelen in week 26 nog mee om de Zaanstad Cup. Volgend seizoen zal Jordi van Beek voor de groep staan en zullen er tal van nieuwe spelers zich willen bewijzen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Bjorn van Rijnbach en Stef de Joode beiden terugkeren van een korte overstap bij Fortuna Wormerveer. Verder komen: Leroy Timmer (WSV 1930), Syb Visser, Christiano Peters (beide vv Assendelft) de selectie versterken. En ook uit de eigen jeugd stromen er een aantal spelers door: Stijn Vels en Mike van de Poll voegen zich bij de a-selectie. De spelers die overstappen naar een andere vereniging zijn: Loran Croese, Wessel Krook (beide cvv Blauw Wit W), Nick Lenos (zvv Zaandijk), Jim Gielen (Saenden) en Landry Monni (vv Capelle).